Autogarage Woerden

Bent u op zoek naar een autogarage in Woerden? Autobedrijf Van Dijk is een begrip in de regio en wordt gezien als autogarage Woerden, autogarage Alphen aan den Rijn, Autogarage Gouda en nog veel meer. Iedereen in de regio kent Autobedrijf Van Dijk. Dit komt omdat we bekend staan voor diverse doeleinden, van brommobiel dealer, schade reparaties, onderhoud tot APK keuringen en nog veel meer!

Voor de breedste service op het gebied van automobielen bent u bij Van Dijk aan het juiste adres. De medewerkers van de beste autogarage in regio Woerden staan voor u klaar! Op het moment dat u op zoek bent naar een autogarage in Woerden, dan kunt u het best terecht bij Autobedrijf Van Dijk!

Best geteste winterbanden

Tevens bieden wij een banden service voor alle banden en bieden hierbij ook de mogelijkheid tot opslag van uw wielensets. Tevens bieden wij de best geteste winterbanden aan van diverse merken. De winter komt weer in zicht en iedereen wilt veilig de weg op, met de best geteste winterbanden van Autobedrijf Van Dijk bent u hiervan verzekerd. Na de wintermaanden kunt u uw best geteste winterbanden bij ons opslaan.

Automatische versnellingsbak spoelen

Heeft u een automaat? Bij Autobedrijf van Dijk kunnen wij uw automatische versnellingsbak spoelen. Dit kan profijt opleveren wanneer de auto slecht schakelgedrag gaat vertonen. Het kan zo zijn dat uw automaat, slecht schakelt, slipt, bonkt of trilt. Maar liefst 90% van de schakelklachten met een automatische transmissie wordt veroorzaakt door vervuiling die ontstaat bij normale slijtage en gebruik. Dankzij het automatische versnellingsbak spoelen kunnen wij u van deze problemen afhelpen.

Vragen autogarage Woerden?

Heeft u nog vragen over de beste autogarage in Woerden? Onze medewerkers staan u graag te woord. Voor vragen kunt u contact opnemen met autogarage Woerden met telefoonnummer 0348-501316.