Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

werkplaats

article_article_image2_1562319509.jpg

Autobanden

Het hebben van goede autobanden is van groot belang en draagt bij aan de veiligheid. Toch slijten banden sneller dan u denkt en is de remweg langer door verminderd bandenprofiel. Autobedrijf Van Dijk levert de juiste banden voor de juiste prijs van alle bekende bandenfabrikanten zoals;
- Bridgestone
- Pirelli
- Michelin
- Vredestein
Goede service hoort daar natuurlijk ook bij. Wij adviseren u graag over de juiste band voor de beste prijs.

Bandenspanning
De juiste bandspanning voorkomt onnodige slijtage, maakt het rijden plezieriger, zuiniger, maar ook veiliger. Ook de wegligging is beter waardoor de kans op een klapband kleiner is. Wij controleren bij elke onderhoudsbeurt standaard de bandenspanning. Twijfelt u over de juiste bandenspanning van uw auto? Kom gerust langs onze garage in Driebruggen, dan brengen wij uw banden op de juiste spanning.

Wielen balanceren
Tijdens het balanceren van de wielen wordt onbalans uit de wielen gecorrigeerd. Trilt uw auto tijdens het remmen of tijdens het rijden? Dit is een teken van onbalans in uw wielen. Dit kan zowel bij de voorwielen als achterwielen het geval zijn. Is dit bij uw auto het geval? Maak dan snel een afspraak bij Autobedrijf van Dijk om uw wielen te laten balanceren. Hierdoor voorkomt u verhoogde slijtage op uw banden en geniet u weer van optimaal rijgenot.

  • phone.png
  • mail.png
  • map.png
  • whatsaap.png