Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

FAQ

article_article_image2_1562584197.jpg

Een brommobiel leasen of financieren?

Zowel voor de startende 16 jarige, of oudere bestuurder die de overstap moet maken van de auto naar brommobiel, is private lease een aantrekkelijke oplossing. De voordelen op een rijtje:

-Altijd nieuw en alleen betalen voor gebruik
-Betalen per maand of per jaar
-Contract van 2 jaar
-Geen last van onverwachte kosten
-Onderhoud inbegrepen
-Advies op maat door van Dijk als BROM!-expert

Wat moet ik dan nog zelf doen? Alleen de verzekering afsluiten (WA CASCO). Vraag ook hier voor de juiste verzekeringsmaatschappij aan een van onze medewerkers, vaak kan dit tegen een gunstig tarief worden afgesloten.

Liever leasen dan kopen?

Vooral voor jongeren is dit een passende oplossing. Na 2 jaar rijden vanaf je 16e kan je direct overstappen naar een auto. Zo bouw je dus al aan je rij ervaring! Ook voor ouderen en mindervaliden is dit een zeer gunstige en voordelige manier van brommobiel rijden. Wil je als berijder de brommobiel na het leasetermijn overnemen of kopen? Dat kan, wij doen dan graag een passend aanbod.

Waarom een brommobiel leasen bij Van Dijk Mobiel?

We leveren de brommobiel gratis af. Is er iets mis met de brommobiel? Dan komen we de brommobiel ophalen en brengen we de 45 km auto weer terug. We hebben een eigen haal & brengservice en een eigen werkplaats, bijna alle modellen Microcar en Ligier zijn leverbaar en inruil van je huidige auto is mogelijk.

Geinteresseerd in het leasen van een brommobiel?

Kom langs bij van Dijk Mobiel. Kies het gewenste model, de kleur en opties en wij adviseren je graag over de leasemogelijkheden. Liever een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of bel 0348 – 50 13 16.

Wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk ons aanbod Brommobielen.

Bent u op zoek naar een brommobiel? In Driebruggen bevindt zich ons autobedrijf met een ruim assortiment aan brommobielen. Wij, als dé Brommobiel dealer van Midden-Nederland, hebben ruime kennis en ervaring als brommobiel specialist.

  • phone.png
  • mail.png
  • map.png
  • whatsaap.png