Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

werkplaats

article_article_image2_1562319706.jpg

Ruitschade

Voorruit repareren, vaak snel geregeld!
Vaak begint het met een klein sterretje in de ruit, maar kan snel kan overgaan in een barst. Wacht dus niet te lang met repareren. Wij adviseren u er graag over als er twijfel is. Daarnaast kost een ruitreparatie u bij de meeste autoverzekeringen helemaal niets.
Een ster of barst in de ruit is vervelend en kan zorgen voor gevaarlijke situaties op de weg. Wij zorgen ervoor dat u weer veilig op pad kunt. Eerst kijken wij of de ruit te repareren is, dit is vaak sneller en is goedkoper. Als dat niet mogelijk is vervangen we de ruit. Wij nemen de kosten eerst met u door mocht het tot het vervangen van de voorruit komen. Kan de ster of barst gerepareerd worden? Dan bent u snel weer op weg met onze snelle ruitschadeservices. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of bel ons.

Voorruit vervangen
Mocht de schade aan uw ruit te groot zijn, of is deze te ver gescheurd? Dan vervangen wij uw voorruit. Wij repareren alle autoruiten ongeacht automerk of model. Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan. Daarnaast krijgt u op elke reparatie garantie op de ruitmontage.

  • phone.png
  • mail.png
  • map.png
  • whatsaap.png