Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

FAQ

article_article_image2_1562584184.jpg

Waarom een brommobiel kopen?

Bij de aankoop van een nieuwe brommobiel ontvangt u maar liefst twee jaar garantie en daarnaast ook een standaard mobiliteitsgarantie. Bij pech onderweg helpen wij u graag uit de brand, om weer verder te kunnen rijden. Voor het kopen van een brommobiel gaat u naar Autobedrijf Van Dijk.

De voordelen van het kopen van een brommobiel

Bij het kopen van een brommobiel profiteert u van vele voordelen. Voor het rijden in een brommobiel heeft u slechts een bromfietscertificaat nodig. Daarnaast geniet u van een ruime kofferbak voor uw bagage, geen wegenbelasting, geen APK-keuring, rijdt de brommobiel op diesel en is ze ten opzichte van een scootmobiel geschikt voor twee personen. Deze 45 kilometer wagen is ideaal wanneer u slecht ter been bent of wanneer u geen autorijbewijs heeft. Profiteer van hetzelfde gemak als een auto, koop een brommobiel!

Goede prijs-kwaliteitverhouding brommobielen

Ons personeel helpt u graag bij het kiezen van de perfecte brommobiel. Wij beschikken over ruime kennis en ervaring om u van een gedegen advies te voorzien. Naast ons aanbod beschikken wij ook over vele accessoires voor uw brommobiel. In ons assortiment beschikken wij over zowel nieuwe als tweedehandse brommobielen. De prijzen zijn uiteenlopend, maar u krijgt altijd de kwaliteit die past bij de prijs. Naast ons aanbod beschikken wij ook over vele accessoires. Zo koopt u de brommobiel die precies bij u past.
Bekijk ons aanbod op de website of neem een kijkje in onze showroom te Driebruggen. Ons personeel staat graag voor u klaar!

Wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk ons aanbod Brommobielen.

Bent u op zoek naar een brommobiel? In Driebruggen bevindt zich ons autobedrijf met een ruim assortiment aan brommobielen. Wij, als dé Brommobiel dealer van Midden-Nederland, hebben ruime kennis en ervaring als brommobiel specialist.

  • phone.png
  • mail.png
  • map.png
  • whatsaap.png