Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

FAQ

Veel gestelde vragen

Op deze pagina vindt u een overzicht van de meest voorkomende vragen. Dit kunnen vragen over ons bedrijf zijn, de service die wij verlenen of de voertuigen die wij verkopen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gewoon contact met ons op.

Waarom een brommobiel kopen?

Bent u op zoek naar een brommobiel? In Driebruggen bevindt zich ons autobedrijf met een ruim assortiment aan brommobielen. Wij, als dé Brommobiel dealer van Midden-Nederland, hebben ruime kennis en ervaring als brommobiel specialist. Wij zijn namelijk in 2000 gestart met de merken: Bellier en JDM. Later zijn hier de merken: Microcar, Casalini, Ligier en Aixam bijgekomen. Naast de aankoop en de verkoop kunt u ook bij ons terecht voor de onderhoud van uw brommobiel.

Een brommobiel leasen of financieren?

Een brommobiel aanschaffen is niet voor iedereen even voordelig of toegankelijk. De aanschaf van een nieuwe brommobiel is een aardige investering. Voor brommobielrijders die een nieuwe brommobiel slim en voordelig willen rijden, is er nu een oplossing! Private Lease!

Wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk ons aanbod Brommobielen.

Bent u op zoek naar een brommobiel? In Driebruggen bevindt zich ons autobedrijf met een ruim assortiment aan brommobielen. Wij, als dé Brommobiel dealer van Midden-Nederland, hebben ruime kennis en ervaring als brommobiel specialist.

  • phone.png
  • mail.png
  • map.png
  • whatsaap.png