Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Over ons

Autobedrijf Van Dijk

Medio 2000 start Theo van Dijk achter zijn huis op het erf in een garage met onderhoud en reparaties van auto’s. Daarnaast gaat hij in deeltijd aan de slag bij autobedrijf Boerefijn in Driebruggen. Aangezien de eigenaar geen opvolger heeft en de werkzaamheden thuis ook toenemen besluit hij op 1 juli 2005 het autobedrijf over te nemen.

In 2006 voegt Theo van Dijk een onderdeel toe en wordt hij brommobiel specialist, eerst dealer van Bellier en JDM en een jaar later in 2007 gevolgd door het grootste brommobielmerk Microcar. Sinds 2014 zijn daar ook Casalini en Ligier brommobielen bijgekomen. Al deze merken zijn in de showroom in Driebruggen te bewonderen. Voor een eigen identiteit heeft het bedrijf sinds 2008 een nieuwe naam en logo: Autobedrijf van Dijk.

Voor alle zaken die met een auto of brommobiel te maken hebben kunt u bij het RDW erkende autobedrijf Van Dijk terecht; van aan- en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s tot onderhoud en reparaties. U bent van harte welkom en kom gerust een keer langs en proef de ongedwongen sfeer van een klein autobedrijf, de koffie staat klaar.

Heeft u een vraag over onderhoud, inruil of aanschaf van een nieuwe auto of brommobiel? Neem dan contact met ons op, vul onderstaand contactformulier in of bel ons op 0348 – 50 13 16.

Uw aanspreekpunt

main_image_1562273653.jpg

THEO VAN DIJK

Eigenaar

Wie wij zijn?

Het bedrijf wordt geleidt door Theo van Dijk.
Theo verzorgt onder andere de verkoopafdeling en helpt klanten bij een keuze maken van een brommobiel of auto. Ook is hij regelmatig in de werkplaats werkzaam omdat hij het repareren en onderhouden leuk vindt en om zo de werkdruk op zijn collega te verminderen. Heeft u vragen over onze werkplaats of plant u graag een afspraak in? Neem gerust contact op.

  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • Hoge kwaliteit
  • Totaalpartner
menu_img_middle_image_1590572118.jpg
  • phone.png
  • mail.png
  • map.png
  • whatsaap.png