Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

werkplaats

Autoservice totaal

De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.

Deze garages voldoen aan het door AST bepaalde serviceniveau zodat je vakkundig én betaalbaar onderhoud krijgt. Met meer dan 150 vestigingen is er altijd een betrouwbare garage bij jou in de buurt.

APK keuring

Autobedrijf van Dijk voert APK keuringen uit aan alle automerken in de regio Gouda, Woerden, Bodegraven en Utrecht. U bent welkom in onze universele autogarage in Driebruggen.

Airco onderhoud

Autobedrijf van Dijk verzorgt het airco onderhoud aan alle automerken voor de regio Woerden, Gouda, Bodegraven en Utrecht.

Autobanden

Zoekt u een autobedrijf in de omgeving van Gouda, Woerden, Utrecht of Bodegraven voor het vervangen van uw autobanden? Dan bent u bij Autobedrijf van Dijk aan het juiste adres!

Ruitschade

Een ster of barst in uw ruit? Autobedrijf van Dijk voert ruit- en glasreparaties uit in de regio Gouda, Woerden, Utrecht en Bodegraven. U bent van harte welkom in onze garage in Driebruggen om uw ruitschade op te nemen en te laten repareren.

Schadeherstel

Schade aan uw brommobiel of auto is nooit leuk en het geeft veel ongemak. Daarom is een goede schadehersteller belangrijk om de schade goed te repareren en u te assisteren in de afwikkeling van de schade. Autobedrijf van Dijk in Driebruggen is specialist in schadeherstel van zowel brommobielen als personenauto’s. Wij zijn erkend schadebedrijf in de regio Woerden, Gouda, Bodegraven en Utrecht.

Uitlijnen

Bij het uitlijnen van de auto wordt de stand van de wielen gecorrigeerd naar de oorspronkelijke fabriekswaarden. Zo wordt de auto weer koersvast. Door een goede uitlijning van de auto voorkomt dit onnodige slijtage en is er beter contact met de weg.

Automaatbak spoelen

Wist u dat maar liefst 90% van de schakelklachten met een automatische transmissie wordt veroorzaakt door vervuiling die ontstaat bij normale slijtage en gebruik? Slecht schakelen, bonken, slippen, een schommelend toerental, verhoogd brandstofverbruik, het disfunctioneren of zelfs volledig dienst weigeren van de automaatbak. Dit zijn allemaal zeer bekende klachten bij automaatbakken. De oorzaak? Vervuilde en verouderde ATF.

  • phone.png
  • mail.png
  • map.png
  • whatsaap.png